~~~~~~~~~~~~

|| Bicara Hati ||

Sesungguhnya aku bukanlah segigih SITI HAWA yang berlari-lari diantara safa dan marwa....
Bukan juga sesetia AINUL MARDHIAH menanti kekasih dipintu syurga....
Aku akui hakikat yang tersurat...
Aku bukanlah SITI KHADIJAH mahupun SITI FATIMAH..
Bukan juga AI'SYAH...Bukan juga RABI'TUL ADAWIYYAH wanita suci terpuji....
Kerana aku tidak layak mengharap semidikian rupa....
Cukupla sekadar hanya aku cuba mencontohi BUNGA-BUNGA itu yang kembang mekar mewangi sehingga harumannya melewati pintu-pintu syurga...

Sunday, January 8, 2012

List-Up

Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha penyayang..
Lembaran baru di tahun baru 2.0.1.2
Tahun baru ini diserikan lagi dengan cabara baru situasi baru debaran jugak baharu..
Alhamdulillah .syukur ke hadratNya kerana masih diberikan limpah rahmat kasih sayangNya kepada hambaMu ini serta keluarga tercinta dan sahabat-sahabat yang dihormati..
Untuk tahun baru ini tugas yang perlu dilaksanakan adalah Pratikum selama 4 bulan.. yakni 12minggu..
dengar, melihat, meneliti angka 12 tu cam lama sesangat..harap doa keluarga serta sahabat2x untuk lalui 12minggu ni dengan penuh debaran..(yang penting jauhi stress yg tanpa diduga)
persiapan untuk 12minggu ni masih dalam pembinaan(cam jalan lak dalam pembinaan)jalan menuju kejayaan la katakan...^_^

- buku rph maktab =done (tapi belum sampul)
- fail folio = done ( belum sampul tapi isi nak diletakan dh dirancang)
- guru pebimbing = done  (insyaAllah xibah dah)
- pensyarah pembimbing = blm tahu ag coz dr maktb lain
-ABM /BBB = masih dalam rekaan .. (kerah otak kreatif ckit)
- strategi = loading in progress.. huhu
- jadual waktu = dah setel arap disetujui oleh GPK nnt.. huhu
--------------------------------------------------------------
Asignment maktab lak (loading lagi ni)

-TSP~excel +ppt
-IP
-Buku log pengakap
-Gerko2~ kertas kerja
-olahraga(sukan PK)~ krtas kerja
(list-up takut nnt lupe tulis merata-rata)

2 comments:

shaniza

Salam..
Macam mana praktikum? letih tak jadi cikgu? Ummi Sha ada buat cite pasal cikgu dlm novel pertama yg di antar pd prima. Tp tak kluar lg, dlm proses deme kate..

'Hurun-Ein'

SALAM ummi sha... aduhh rindu nyee lame x tegur sapa..
alhamdulillah stakat ni dah 2kali diobserve..letih tpi kalu igt balik bdk2x ni mmg lucu.. (bdk istimewa)yeke? nnt sy nak crilaa nak sain skali ye..? hihi..